Eten & Drinken

De Bakkerie Olmen

januari 27, 2020

Op een zondag gaan ontbijten en ondertussen wat bijbabbelen met vrienden of familie, ik kan er ontzettend van genieten. Op zoek naar een nieuw ontbijtadresje kwam ik terecht bij de Bakkerie in Olmen. Evelien was hier ook nog niet geweest, dus besloten we hier te gaan toasten op de tweede verjaardag van Geweldig Gezellig.

We nemen plaats in de gezellige veranda waar de broodjes ons opwachten. De tafel wordt bij onze aankomst verder aangevuld met vers fruitsap, koffie of thee en charcuterie. Voor elk van ons zijn er 2 pistolets, een sandwich, een croissant en een koffiekoek voorzien.

Terwijl we aan ons eerste broodje beginnen, komt men ons vragen welk eitje we wensen: spiegelei, roerei of omelet, steeds met spek.

We kiezen allebei voor een spiegelei en zijn enorm verrast om wel 3 eieren met spek te krijgen, perfect gebakken trouwens.

Terwijl wij verder genieten van alles wat er op onze tafel staat, komt men ons vragen of we nog iets willen drinken en of we nog een dessertje willen. Het dessert is een kommetje yoghurt met vers fruit, ook weer mooi gepresenteerd.

Onze ochtend vloog voorbij en wij komen zeker nog eens terug, misschien wel voor een gebakje, want buiten ontbijten kan je hier ook genieten van een heerlijk stukje taart, pannenkoeken, belegde broodjes, ijscoupes,… De Bakkerie is ook een bakkerij, dus je kan hier ook gewoon je pistoletjes gaan halen en thuis ontbijten.

De grootste verrassing kwam er voor ons toen we in de bakkerij gingen afrekenen, de sandwich en charcuterie die we niet hadden opgegeten kregen we mee naar huis.

Wil je graag eens gaan ontbijten in een huiselijke sfeer, bediend worden door superlieve mensen en genieten van kraakverse broodjes, dan ben je hier aan het juiste adres. Ook je kleine pagadders zijn hier van harte welkom en worden extra verwend.

Ter info nog even meegeven dat wij kozen voor een ‘Klassiek ontbijt’, maar je kan ook kiezen voor een ‘Snel ontbijt’ of ‘Luxe ontbijt’.

Groetjes,

Evelien & Charlotte

Meer info:
De Bakkerie
Schoolstraat 7
2491 Olmen
https://www.debakkerie.be/index.html
https://www.facebook.com/debakkerie/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.