Eten & Drinken

King’s Breakfast Heusden-Zolder

februari 14, 2021

Het ontbijt, het is toch iets waar ik keer op keer naar uitkijk. Nu niet dat ik mij elke ochtend volprop, een doordeweekse werkdag start steevast met wat muesli of granola, maar als ik in een B&B of hotel ga logeren dan kan ik echt ontbijten in verschillende gangen. Helaas zit dat er met Corona allemaal niet in, maar gelukkig mogen ontbijtmanden wel!

Meestal bestel je zo een ontbijtmand voor een speciale gelegenheid, verjaardag, Moeder-& Vaderdag en Valentijn zijn waarschijnlijk toppers. Omdat papa enkele weken geleden bij mij op het werk komen helpen is, mocht ik voor hem een ontbijtmand bestellen en dat deed ik bij King’s Breakfast in Heusden-Zolder.

King’s Breakfast bestaat nog niet zo lang, het is de ontbijtservice van Yves en Robbe, het toeval wil dat ik vroeger op school zat bij Yves en zo via Facebook snel met hun nieuwe project kon kennis maken.

Yves & Robbe zorgen voor veel keuze op hun website van een standaardontbijt tot een luxe maar ook voor de kinderen en de gezonde levensgenieters is er een prachtige ontbijtbox.

Ik besluit voor het ‘Bourgondisch ontbijt’ te gaan met een assortiment broodjes, koffiekoeken, charcuterie, vers geperst fruitsap,…..

Levering voorzien zondag 7/2 rond 9u, ik kijk er naar uit.

De tafel staat klaar en om 8u50 staan ze voor de deur met een goed gevulde doos en een extra broodzak. Perfect op tijd ondanks het weer (het was namelijk het weekend met de hevige sneeuwval en vriestemperaturen).

De tafel staat goed vol als we alles hebben uitgepakt! Heerlijke pistolets, lekkere croissants en chocoladebroodjes, sandwiches, spek met ei, een volledige schotel charcuterie, 3 smeersalades en een groot stuk kaas, bananen, koffie, thee en het fruitsap is echt vers geperst! Ook de confituurtjes zijn vers bereid en geen voorverpakte vlootjes, wij mochten genieten van blauwe bessen en perenconfituur en er was zelfs Nutella choco afgevuld in een schattig glazen potje. Alsof dat alles nog niet genoeg is konden we genieten van een lekkere muffin als dessert.

Een Bourgondisch ontbijt komt op 59 euro voor 2 personen en is perfect afgewerkt.

Bij onze bestelling zat ook nog een kortingsbon voor een volgend ontbijt, iets waar we zeker gebruik van zullen maken!

Yves & Robbe, heel veel succes, wij genoten, jullie doen dat supergoed: stipt, proper en heel lekker!

Smakelijke groeten,

Hugo, Nicole, Charlotte

Meer info:

King’s Breakfast

https://kingsbreakfast.be/

https://www.facebook.com/aan.huis.geleverd.ontbijt

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.