Geweldig / Gezellig

Zen in bed-tip

januari 18, 2018

Ik ben een heel hevig persoon, in alles wat ik doe leef ik mij enorm in en ik kan moeilijk loslaten. Mijn gedachten staan zelden stil en op die moment heb ik moeite om rust te vinden, wat ervoor zorgt dat mijn gedachten ook in mijn bed ronddwalen.

In de winter kan ik enorm genieten van het kleuren in kleurboeken voor volwassenen. Als ik mij aan tafel zet met een lekkere tas thee en mijn kleurboek, dan overvalt de stilte mij. Mijn kleurboek bestaat uit het kleuren op nummer en vraagt enige vorm van concentratie, het zijn allemaal enorm kleine vakjes die uiteindelijk één grote tekening vormen. De kleurcode staat telkens bij de tekening en deze code is steeds anders. Sommige patronen bestaan uit maar enkele kleuren, andere barsten van kleurhevigheid. Aan de achterkant kan je alle tekeningen ingekleurd terugvinden, zodat je eens kan gaan spieken waar je naar toe werkt.

Je kan ook variëren in het boek door per tekening op een andere manier te gaan werken, bv. ook eens met een stiften te kleuren of met waterverf aan de slag te gaan. Zelf kleur ik ongeveer een uurtje om tot rust te komen.

Er zijn ondertussen heel wat kleurboeken voor volwassenen, van kleuren op nummer tot het kleuren van mandala’s, neonkleuren of kleuren volgens eigen inspiratie.

Ook mijn agenda bevat enkele kleurprenten, blijkbaar een echte trend!

Ik wens jullie een zorgeloze nacht!

Slaapwel,
Charlotte

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.