Geweldig / Gezellig

Vaarwel 2019, Welkom 2020!

december 26, 2019

De lampjes van de Kerstboom branden al enkele weken en het jaareinde komt nu echt in zicht!
Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en plannen te maken voor het nieuwe.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik vroeger altijd moest lachen als mensen mij vertelden dat een jaar als je ouder wordt veel sneller om is, wel nu moet ik toegeven dat het effectief zo is.

Ik kan mij de Kerst van vorig jaar nog voor de geest halen alsof het gisteren was, het jaar is voorbij gevlogen en nu staan er al plannen in mijn agenda tot half 2020.

2019 was een mooi jaar voor Geweldig Gezellig, ik had de eer om weer enkele fantastische mensen te mogen interviewen. Bedankt Jenne Decleir, Walter Grootaers en Emily Vannes voor jullie gastvrijheid en openheid! Ik beleefde heel wat leuke momenten met vrienden en familie, ging voor het eerst spelen in een binnenspeeltuin, mocht weer een aantal keer lekker gaan eten en ging op één van de warmste dagen van het jaar Middernachtzwemmen.
Het hoogtepunt van 2019 was voor mij persoonlijk mijn verhuis naar Oostham, waar ik enkele weken later de verjaardag van Storm vierde met een heuse hondentaart!

Er stonden weer heel wat wandelingen op het programma en ik volgde enkele workshops.
Voor Geweldig Gezellig was het hoogtepunt van het jaar toch wel het eerste ‘Geweldig Gezellig Kristels Krabbels weekend’. Samen met mijn nicht ging ik Maankijken in Westouter en verkenden we Poperinge en Ieper. Plannen voor een week, die we toch mooi uitgewerkt kregen in een kleine 1.5 dag…. Wie weet maken we het volgend jaar wel langer….

Er zijn nog zoveel andere hoogtepunten die door mijn hoofd flitsen, van boekvoorstellingen tot een huwelijk en geboorte.
Terugblikken doe ik dan ook graag op alle mooie momenten en de mindere die er zoals bij iedereen ook geweest zijn, die stop ik in een doosje. Zo hoop ik voor ieder van jullie dat de mooiste momenten van 2019, de minst mooie voor 2020 mogen zijn en dan maken we er ongetwijfeld een topjaar van!

Ik wens jullie fijne feestdagen met familie en vrienden, een Zalige Kerst en een heel Gelukkig Nieuwjaar!

Liefs Charlotte

PS: de hoofdfoto (bestaande uit 9 foto’s) zijn volgens de Instagramvolgers van Geweldig Gezellig de 9 leukste van dit jaar. Ik heb er nog enkele toegevoegd die het jaar voor mij vervolledigen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.