Eten & Drinken

Shakerato Genk

januari 31, 2018

Op internet zocht ik naar een leuke brasserie in Genk en zo ontdekte ik Shakerato.
Samen met een vriendin trok ik op een doordeweekse maandag naar daar. We werden spontaan ontvangen en mochten plaatsnemen aan een tafeltje. De kaart lag klaar en ons aperitiefje kwam op tafel.

De menukaart is uitgebreid met voor ieder wat wils, pizza, pasta, salades,… We besluiten om te starten met een tapasplank, bij ons aperitief. Deze plank kan je in verschillende formaten krijgen, wij gaan voor een medium exemplaar. De plank doet waar ze voor dient en dat is zorgen dat je zin krijgt in meer! Er is afwisseling tussen kaas en charcuterie, beetje fruit, wat broodjes,…. alles heerlijk gekruid.

Bij het afruimen komt men vragen of het hoofdgerecht mag komen of we liever nog even wachten. We mogen teken doen en dan zou het tien minuutjes duren voor ons hoofdgerecht op tafel komt.

We babbelen wat bij en merken dat het gezellig druk aan het worden is. Toch verloopt alles zeer vlot en worden we telkens supervriendelijk geholpen.

Onze salades komen op tafel, voor Dana een salade Caprese en voor mij de salade van het huis Shakerato, salade met aubergine, honing, geitenkaas. Het is superlekker en heerlijk vers, zowel Dana als ik hebben ervan genoten!

We sluiten af met een tas thee en besluiten dat Shakerato geweldig gezellig is!
Het interieur is gezellig en er is een geweldig terras (verwarmd in de winter).
De bediening is vlot en vriendelijk en last but not least het eten is heerlijk!
Ik kom hier zeker nog terug!

Smakelijke groetjes,
Charlotte & Dana

 

Meer info:
Shakerato
Marktstraat 32
3600 Genk
089/ 23 54 30

https://www.facebook.com/shakeratogenk/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.