Evenementen, Natuur

Lumenneke For Life Challenge

december 7, 2020

Ook de goede doelen hebben het in dit rare jaar extra moeilijk. Alle evenementen zijn afgelast en dat maakt het bijzonder moeilijk om geld in het laatje te brengen. In Lummen hebben ze al enkele jaren een ‘Lummen for Life’ actie maar ook dit volksfeest gaat niet door.

Gemeentemascotte Lumenneke komt echter met een alternatieve uitdaging. Ga tijdens je wandel of fietstocht op zoek naar de 10 sociale media fotokaders die in heel de gemeente zijn terug te vinden. Op het kader kan je een QR-code terugvinden die je rechtstreeks naar de FB-pagina van het Lumenneke brengt.

Draag je deze actie een warm hart toe, koop dan een Lumennekes muts of buff (beide te koop voor €10/stuk), er zijn ook kindermutsen verkrijgbaar. Draag je muts en/of buff als je gaat wandelen of fietsen en poseer ermee in de fotokaders. Post deze foto dan op je sociale media met de #lumennekeforlifechallenge, je mag je foto ook steeds doormailen!

 De actie loopt van 27 november tot 24 december en als de gemeente op het einde van de actie 2500 unieke foto’s (met muts of buff) ontvangen heeft, doet het Lumenneke nog een extra gift van 5000 euro. De opbrengst van de actie gaat naar goede doelen:  Medora Belgium, Sint-Vincentius Lummen, Het Open Poortje, Sint-Ferdinand Lummen en Avali.

Het plannetje waarop je de 10 fotokaders kan terugvinden krijg je per mail van zodra je een muts of buff bestelt en je krijgt ook nog een plannetje mee als je deze gaat ophalen.

Ik geef jullie alvast 2 plaatsen prijs waar je een fotokader kan vinden, het Schulensmeer en het Schalbroek. Op deze twee plaatsen maakten wij een mooie wandeling en we kwamen er heel wat Lumennekes tegen.

Aan het Schulensmeer hangen momenteel ook pijltjes van een wandelclub, dus die wandeling kan je er nog aan koppelen!

Veel plezier,

Charlotte, Storm,

Nicole, Hugo

Meer info:

Administratief Centrum

Gemeenteplein 13

3560 Lummen

https://www.facebook.com/Lumenneke

https://www.lummen.be/lumennekeforlife

Prijs muts en of buff: €10 / stuk

Foto’s insturen kan tot 24/12/2020

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.