Geweldig / Gezellig

Laura Briké Photography Ham

december 27, 2020

Fotografen, ook zij werden tijdelijk getroffen tijdens de lockdown. Fotoreportages werden afgelast, langzaam mochten buitenopnames terug van start gaan.

Enkele fotografen begonnen door Corona met raam- en deurportretjes, ook fotografe Laura Briké sprong op de kar van de Coronafotografie…

Dat ik van foto’s hou dat weten jullie ondertussen al, overal trek ik met mijn klein toestelletje of mijn GSM naar toe om sfeerbeelden vast te leggen. Ik vond het dan ook een leuk idee om een foto aan mijn deur te laten trekken en zo toch ook een positief beeld aan Corona over te houden.

Het was ook de manier om Laura te leren kennen, een vrolijke jonge dame met een passie voor fotografie en veel geduld. Ik wou namelijk een foto met Storm en hij had niet zoveel zin in een fotosessie…. Laura maakte een hele resem foto’s, rechtstaand in de deur, zittend, met Storm, zonder Storm, nog eentje achter het raam,… niets was haar te veel. Ze geeft aanwijzingen en voor de rest mag je zelf aangeven wat je graag wil.

Vandaar ook dit artikel, ben je op zoek naar een fotografe, neem dan een kijkje op Laura haar website of FB-pagina. Er staan voor volgend jaar ook al themashoots op het programma waarvoor je kan inschrijven.

Als ik nog eens foto’s nodig heb, weet ik waar ik moet zijn!

Liefs,

Charlotte

Meer info:

Laura Briké Photography

https://www.laurabrikephotography.com/

https://www.facebook.com/laurabrikephotography

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.