Eten & Drinken

De Kleine Tafel Geel

januari 20, 2018

Een lekker ontbijt smaakt altijd, ontbijt op bed, gezellig met de hele familie op zondag thuis aan de ontbijttafel of eens op verplaatsing? Er zijn tal van ontbijtzaken, maar De Kleine Tafel in Geel is anders.

Via mijn werk leerde ik dit zaakje in 2016 kennen, toen ze pas opende. Ik keek erg uit naar mijn ontbijt, want de foto’s op Facebook lieten mij al watertanden. De zaak is volledig in jaren 70-stijl ingericht, de kleuren geel-oranje-bruin nemen de bovenhand en het is gewoon supergezellig.

In de inkomhal is er 1 muur volledig aan foto’s besteed, heb je zelf een foto uit de jaren 70 dan mag je deze hier komen bijhangen. Vele spullen in de zaak zijn ook te kopen, telkens in overleg met de sympathieke uitbaters Heidi & Tommy.Ik installeer mij op het terras en bekijk even de kaart. Van ontbijt is er keuze uit een mini-ontbijt, een standaard ontbijt en een luxe-ontbijt is. Een luxe-ontbijt is met cava en kleine pannenkoekjes,….
Er is een zeer uitgebreide drankenkaart, veel soorten koffie, chocomelk, milkshake,… Je kan in De Kleine Tafel ook lunchen, een dagsoep met brood of liever een lekkere croque (bv. een bananencroque met Nutella), maar ook de traditionele croques zoals een croque madame of Hawaï tot zelfs een spaghetti toe.

Ondertussen komt mijn ontbijt eraan, cava, spek met heerlijk roerei, een mandje met broodjes. Een half stokbrood, een sandwich, een lange pistolet met zaadjes, een croissant en een chocoladebroodje. Verder krijg ik een mooie etagère met kaas en hesp, 5 verschillende soorten confituur, siroop, boter. Terwijl ik nog aan het genieten ben van mijn eitje komt er al een kommetje vers fruit aan (kiwi, watermeloen, druifjes, aardbei, banaan). En daar komt de chef-kok met mijn pannenkoekjes.

Dit was een super uitgebreid ontbijt met lekkere verse producten. Je merkt dat alles met veel liefde bereid wordt. Ik genoot van een doordeweekse maandag alsof ik op vakantie was in het zuiden!

Ondertussen breiden Heidi & Tommy nog uit, en kan je er ook workshops volgen.

Alle info op hun Facebook-pagina en website!

Smakelijke groeten,
Charlotte

 

Foto’s & meer info:

De Kleine Tafel
Werft 17
2440 Geel

https://www.facebook.com/dekleinetafel/
http://www.dekleinetafel.be/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.