Geweldig / Gezellig, Nieuws

Hiep Hiep Hoera….Geweldig Gezellig 2 jaar!

januari 20, 2020

Eind 2017 besliste ik om met een eigen blog te beginnen, ik ging op zoek naar een naam en werkte een verhaal uit! ‘Geweldig Gezellig’ was gemaakt maar nog niet geboren, ik koos kleuren voor mijn logo en trok naar mijn neef Pieter voor het perfecte logo. Aan de hand van mijn verhaal, de naam en de door mij gekozen kleuren ontstond het perfecte logo. Begin januari 2018 trok ik samen met Storm naar de Sahara in Lommel waar Pieter de foto’s voor de website en de Facebookpagina maakte.

Op 21 januari 2018 werd ‘Geweldig Gezellig’ dan officieel ‘geboren’ en liet ik jullie kennis maken met mijn blog. Ik beloofde jullie vrolijke thema’s die mij aanspreken, waarbij ik hoopte jullie steeds een goed gevoel te geven.

Vandaag zijn we twee jaar later en ben ik blij regelmatig een fijne reactie van jullie te mogen ontvangen, ik hoop de komende jaren jullie nog te inspireren met fijne momenten.

De afgelopen twee jaar mocht ik heel wat nieuwe, lieve en inspirerende mensen leren kennen. ‘Geweldig Gezellig’ bracht mij op plaatsen die ik anders niet zou ontdekken, zorgde voor nieuwe contacten en leuke uitdagingen.

Speciaal voor deze tweede verjaardag staken Storm en ik nog eens een fotoshoot in elkaar geïnspireerd op een winterse picknick. Deze keer gewoon in eigen tuin, zonder professionele fotograaf, maar met dezelfde feelgood vibe! Momenten om te koesteren, zoals we er hopelijk het komende jaar nog veel mogen beleven….

Gelukkige verjaardag ‘Geweldig Gezellig’, op nog veel mooie jaren samen!

Liefs Storm & Charlotte

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.