Eten & Drinken

Giuliano Hasselt

februari 26, 2018

Na het werk bijpraten met een lekker etentje in Hasselt, Gwenda en ik spraken af bij ‘Giuliano’.

Makkelijk bereikbaar, gelegen aan het Kinepolis-complex. Het was nog vroeg toen we aankwamen, maar er zaten toch al heel wat mensen. We worden vriendelijk onthaald en naar ons tafeltje begeleid, de kaart ligt klaar en is heel uitgebreid.Giuliano, is een enorm grote zaak, maar door de verlaagde plafonds, aangepaste verlichting, verschillende modellen van tafels oogt het toch gezellig. De flessenwand achteraan en de open keuken springen onmiddellijk in het oog.

Terwijl we genieten van ons aperitief overlopen we de kaart en ik ben blij dat er ook suggesties zijn, zo kan ik mijn keuze inkrimpen want alles klinkt even lekker. Gwenda gaat voor een pasta en ik kies voor een pizza Tricolore met mozzarella, courgettecrème, scampi, kerstomaatjes en rucola.

Hoewel de mensen blijven binnenstromen, gaat het super vlot, voor we het weten staat ons eten voor onze neus. De pasta origineel geserveerd in een steelpan en mijn pizza al voorgesneden, wat eten makkelijk maakt.

Het valt op dat het publiek van Giuliano enorm variërend is, van gezinnen met kinderen, groepen vriendinnen, jonge en oudere koppeltjes, tot mensen helemaal alleen. Iedereen blijft goed zitten en de koffies en desserts passeren de revue. Ook wij besluiten af te ronden met een ijsje.

Wij hebben genoten van de vriendelijke en snelle service en het lekkere eten!

Reserveren is aangeraden, vermits de zaak op een doordeweekse maandagavond al volledig vol liep!

 

Smakelijke groeten,

Charlotte & Gwenda

 

Meer info:

Giuliana
Via Media 1 bus 14
Hasselt

https://www.facebook.com/GiulianoHasselt/

http://www.giuliano.world/

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.