Eten & Drinken, Natuur

De Luysmolen Bocholt

augustus 13, 2018

Verscholen in de Bocholtse natuur ligt ‘De Luysmolen’, een supergezellig koffiehuisje.
Als je kan genieten van een toffe wandeling of een fijne fietstocht, met nadien een lekker stuk taart dan ben je hier aan het juiste adres!

Het is heerlijk vertoeven op het gezellige terras, waar je op de kaart kan kiezen uit heel wat zelfgemaakte lekkernijen. Elke dag is er wel een andere home-made ice-tea terug te vinden en ook de keuze gebak is ruim, van frambozencupcakes tot brownies en van cheesecake tot aardbeientaart!

Het is ook mogelijk om te komen ontbijten en er worden zelfs bakworkshops gegeven, verder kan je hier terecht voor een babyborrel of vergadering en ook een teambuilding is mogelijk.

Ik installeer mij op het terras (je lieve viervoeter is hier trouwens ook welkom), en maak een keuze uit al het lekkers op de kaart, nadien ga ik binnen bestellen en afhalen. Je plateau met lege borden kan je achterlaten op het rek als je weg gaat.
Ook bij iets minder weer, kan je in ‘De Luysmolen’ terecht, want ook binnen is het supergezellig, met zicht op de ruime toog.

Ik bracht op een zondagnamiddag een bezoekje aan de Luysmolen en combineerde dit met een mooie wandeling in natuurgebied Sint-Maartensheide- De Luysen. U kan onderaan dit artikel een link terugvinden met verschillende wandel-en fietsroutes in dit natuurgebied.

Wil je meer van deze omgeving leren kennen en ben je een echte dierenvriend en/of kan je kunst appreciëren? Breng dan zeker ook een bezoekje aan de ‘Alpacaboerderij’ en de ‘Beeldentuin met koperen kunstwerken van Albert Vaesen’. De Alpacaboerderij en de Beeldentuin zijn gelegen naast elkaar in Kaulille, een deelgemeente van Bocholt!

Smakelijke en ontspannen groetjes,
Charlotte

 

Meer info:


De Luysmolen
Luysenweg 2
3950 Bocholt

https://www.facebook.com/DeLuysmolen/
https://www.natuurpunt.be/natuurgebied/sint-maartensheide-de-luysen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.