Nieuws

Binnenkort een nieuwe rubriek op de website van Geweldig Gezellig

maart 20, 2020

In januari 2018 startte ik met Geweldig Gezellig om jullie te inspireren, gaande van leuke wandelingen, evenementen, creatieve workshops,… Vaak is Storm mijn trouwe metgezel, dus zijn er ook artikels waarin honden de hoofdrol spelen.

Alle dingen die ik leuk vind post ik op de website, FB en IG pagina van Geweldig Gezellig, en dat zijn er ondertussen al heel wat. Ik ben daarstraks nog eens een kijkje gaan nemen en vooral de rubrieken natuur en eten/drinken zijn heel populair! Foto’s van Storm krijgen vaak het meeste likes, hij is dan ook een echt fotomodel!

Half 2018 startte ik met een nieuwe rubriek waarin ik publieke personen ging interviewen, oa 2 Fabiola, de Boxy-broers, Marc de Bel, Jenne Decleir en Walter Grootaers passeerden de revue. Deze interviews brachten mij op speciale plekken, en zorgden ervoor dat ik stuk voor stuk fantastische mensen leerde kennen.

In tijden van Corona is het geen goed idee om mensen te gaan opzoeken, maar graag wil ik jullie blijven inspireren. Al een hele tijd broed ik op een nieuwe rubriek, maar ik vond nooit de tijd om deze ook uit te werken, tot nu.

Graag wil ik jullie vanaf volgende week laten kennis maken met mijn nieuwe rubriek ‘Interieur’.

Al mijn hele leven breng ik door tussen de verfpotten en behangrollen. Kleuren en materialen zijn mijn lange leven. Graag wil ik jullie dan ook een kijkje geven in mijn eigen interieur maar ik wil jullie ook laten kennis maken met de nieuwste trends.

Creatieve groet,

Charlotte

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.