Eten & Drinken

Barnoe Heusden-Zolder ‘Pop-Up Summerbar’

juli 22, 2019

Een pop-up bar in Heusden-Zolder, dat maken we niet veel mee, dus moet het zeker uitgetest worden. Barnoe is open sinds juni en ik ben er al enkele keren gepasseerd. Vanop de brug heb je een fantastisch zicht en dan zie ik het terras altijd vol zitten.
De uitbater van Barnoe had vorig jaar al een pop-up bar in Hasselt, maar kiest dit jaar dus voor Heusden-Zolder, op een unieke locatie, vlak aan het Albertkanaal.
Samen met een vriendin, die de vorige pop-upbar in Hasselt ook bezocht heeft, trek ik op een zomeravond naar daar.

Hoewel het een door de weekse dag is, zit er heel wat volk op het terras als wij aankomen.

We nestelen ons op een ligbed en genieten van het zicht op het kanaal. We snuisteren door de cocktailkaart en kiezen uiteindelijk voor een mojito en een glaasje roséwijn.

Het weer werkt even tegen en het begint lichtjes te regenen, we zetten ons maar aan een tafeltje onder een parasol. De lampjes, muziek, sfeervolle kleurrijke decoratie en de ligbedden met zicht op het water zorgen voor een instant vakantiegevoel! Alle heerlijke geuren verleiden ons tot een portie nacho’s met een home made ice tea.

De kaart is uitgebreid met bieren, wijn, prosecco, cocktails, gin, een uitgebreide lijst frisdranken en warme dranken. Honger zal je ook niet lijden dankzij heel wat tapas, croques, bagels, salade of pasta, in de namiddag kan je genieten van wat zoetigheden en vanaf 20 personen kan je à volonté barbecueën.

Passeer je even met de fiets en is het je te druk om plaats te nemen, ga dan eens kijken bij de picknick automaat, vol met warme en koude snacks, ijsjes en drank.

Deze pop-up bar is zeker een meerwaarde voor toerisme Heusden-Zolder, de ligging is perfect, zowel voor de fietsers die hier een tussenstop maken, als voor de mensen die gewoon met de auto een kijkje komen nemen!

Evelien en ik zijn onder de indruk en komen zeker nog een keertje terug!

Wat mij betreft mogen ze hier nu al nadenken over een wintervariant, met fleece dekentjes, vuurkorven, smoutebollen en warme chocomelk…..

Zonnige groetjes,
Evelien en Charlotte

Meer info:
Barnoe Summerbar
Laarstraat 41
3550 Heusden-Zolder
www.barnoe.be
https://www.facebook.com/barnoesummerbar/
https://www.instagram.com/barnoe_summerbar/

Openingsuren:
Barnoe is alle dagen open van 11u-23u.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.